torsdag den 21. august 2014

Stærke pizzasnegle med fiberbag

I dag har jeg eksperimenteret lidt. Jeg startede ud med en grunddej men endte hurtigt i et helt andet spor. Sneglene her er rigtig lækre når de er lune og så er de okay stærke, alt afhængigt af hvilken slags salsa man vælger at bruge. Man kan selvfølgelig også bare vælge at bruge almindelig tomatpuré, og så bliver de til almindelige pizzasnegle :-)



DETTE SKAL DU BRUGE
(til ca. 30 stk.)

2 dl. varmt vand
25 g. gær
2 spsk. olie (gerne med smag)
½ tsk. salt
50 g. fiberbag
Ca. 250-300 g. hvedemel
Stærk salsa
Revet ost
Pepperoni skåret i skiver
Oregano

SÅDAN SKAL DU GØRE
Start med at tænde for ovnen på 200 grader.

Opløs derefter gæren i vandet og kom salt, olie og fiberbag i og rør godt rundt. Lad det stå overdækket i ca. 10 minutter. Bland derefter mel i og ælt i ca. 5 minutter. Stil det så til hævning overdækket i 1 time.

Efter hævningen deles dejen i 2 dele og hver del rulles ud til et rektangel lidt større end et A4-ark. Smør salsa ud på dejen og drys med pepperoni, revet ost og oregano. Rul dejen sammen til en pølse og skær sneglene i ca. 1 cm tykke skiver. Læg sneglene på bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem evt. med lidt olie, inden de bages i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter.

Ingen kommentarer: