tirsdag den 22. april 2014

Sunde kakaopandekager med semi-sund dessertcreme

Manden herhjemme havde i dag besluttet, at vi skulle have hans livret til aftensmad: kartoffelsuppe med chorizo, hvidløg og chili (opskrift følger senere). Og i den forbindelse besluttede jeg - dessertkonen herhjemme - at vi skulle have lækre pandekager med creme og bær da vi havde nogle jordbær tilovers... det er som overskriften røber sidstnævnte I får opskriften på her ;-)




DETTE SKAL DU BRUGE
(til ca. 2-4 personer, alt afhængig af størrelse og mængde)

Kakaopandekager
1 banan
2 æg
2 spsk. olie
2 spsk. kakaopulver
2 spsk. kokosmel
2 skeer HUSK
1 spsk. flormelis
2 spsk. mælk

Dessertcreme
1,5 dl. piskefløde
1 dl. A38 (eller Skyr om man vil)
3 spsk. vanillepulver (eller vanillesukker/vanillekorn fra 1 stang)

SÅDAN SKAL DU GØRE
Kakaopandekager
Start med at mose bananen. Tilsæt derefter de våde ingredienser - olie og æg - og rør godt rundt. Til sidst tilsættes de tørre - kakaopulver, kokosmel, HUSK og flormelis. Rør det godt rundt til det har en ensformig masse. Steg pandekagerne ved at lægge "klatter" på en pande med lidt olie og vend dem efter kort tid, de er ret hurtigt færdige.

Dessertcreme
Pisk alle ingredienser godt men ikke for meget. Det skal være creme og ikke skum.

Ingen kommentarer: