mandag den 6. maj 2013

Avotella ("nutella" af avokado)

Jeg har før lavet mandelsmør med kakao men her har jeg lavet endnu en sund substitut for det lækre nutella som er åh-så-farligt normalt. Opskriften her kræver 10 minutter og VOILA: så er der lækkert smørechokolade til brødet ;-) Det kan holde sig ca. 4-5 dage i køleskabet i tætsluttet emballage.



DETTE SKAL DU BRUGE
2 modne avokadoer
60-70 g. god mørk chokolade
1 tsk. honning el. sirup
2 tsk. kakao
1 tsk. citronsaft

SÅDAN SKAL DU GØRE
Udhul avokadoen og kom kødet, citronsaft og honning/sirup i en minihakker (kan også blendes med stavblender ). Smelt derefter chokoladen og blend det med resten af avokadomassen. Kom på glas og stil på køl. Det er  klar til spisning efter ½-1 time i køleskabet.

6 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Uhm, hvor ser det lækkert ud - tror lidt ristede, hakkede nødder, ville gøre sig ekstra godt deri.

- Anne

Toppenfin sagde ...

MMMHH, dét var en god idé. Det tror jeg bestemt heller ikke ville skade. Det må jeg prøve en dag! Tak for tippet ;-)

Amalie sagde ...

Jeg SKAL lave det her!!!

Toppenfin sagde ...

Jeg tænkte også, at det lige var noget for sådan en som dig, Amalie ;-)

samantha sagde ...

Hold da op det lyder godt. det skal prøves :)

Toppenfin sagde ...

Go for it - jeg tror ikke du bliver skuffet :-)