Jeg har før lavet mandelsmør med kakao men her har jeg lavet endnu en sund substitut for det lækre nutella som er åh-så-farligt normalt. Opskriften her kræver 10 minutter og VOILA: så er der lækkert smørechokolade til brødet ;-) Det kan holde sig ca. 4-5 dage i køleskabet i tætsluttet emballage.
DETTE SKAL DU BRUGE
2 modne avokadoer
60-70 g. god mørk chokolade
1 tsk. honning el. sirup
2 tsk. kakao
1 tsk. citronsaft
SÅDAN SKAL DU GØRE
Udhul avokadoen og kom kødet, citronsaft og honning/sirup i en minihakker (kan også blendes med stavblender ). Smelt derefter chokoladen og blend det med resten af avokadomassen. Kom på glas og stil på køl. Det er klar til spisning efter ½-1 time i køleskabet.
2 modne avokadoer
60-70 g. god mørk chokolade
1 tsk. honning el. sirup
2 tsk. kakao
1 tsk. citronsaft
SÅDAN SKAL DU GØRE
Udhul avokadoen og kom kødet, citronsaft og honning/sirup i en minihakker (kan også blendes med stavblender ). Smelt derefter chokoladen og blend det med resten af avokadomassen. Kom på glas og stil på køl. Det er klar til spisning efter ½-1 time i køleskabet.
6 kommentarer:
Uhm, hvor ser det lækkert ud - tror lidt ristede, hakkede nødder, ville gøre sig ekstra godt deri.
- Anne
MMMHH, dét var en god idé. Det tror jeg bestemt heller ikke ville skade. Det må jeg prøve en dag! Tak for tippet ;-)
Jeg SKAL lave det her!!!
Jeg tænkte også, at det lige var noget for sådan en som dig, Amalie ;-)
Hold da op det lyder godt. det skal prøves :)
Go for it - jeg tror ikke du bliver skuffet :-)
Send en kommentar