Dette brød er egentlig bare en grovere udgave af en af mine tidligere opskrifter, som kan ses her. Det tager stadig kun en time at lave det og måden jeg har skåret i det gør at det er nemt at brække fra hinanden :-)
DETTE SKAL DU BRUGE
400 g. fuldkornshvedemel
100 g. durummel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. fint salt
4 dl. kærnemælk
Solsikkekerner til pynt (kan undlades)
SÅDAN SKAL DU GØRE
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland mel, bagepulver og salt sammen. Kom kærnemælken ned og ælt dejen forsigtigt og kun til den er sammenhængende. Form som en kugle, læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad den hvile i 10-15 minutter. Skær med en skarp kniv et kryds i dejen (evt. som på billedet) og drys med solsikkekerner. Bag i 40-45 minutter og lad køle lidt af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar